[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Nauka i Obrazovanje » Datumi rođenja i njihovo značenje
Datumi rođenja i njihovo značenje
sokolicaDate: Sre, 14.Sep.2022, 10:43 | Message # 1
Group: Vip
Messages: 18
Status: Offline
Datum rođenja svakog od nas znači nešto posebno. Saznajte šta sa sobom nose numerološke odrednice rođenja.

1. u mesecu
Vi ste prirodni vođa, snažne volje, nezavisan, volite da idete svojim putem. Ne volite kada vam se govori da niste u pravu. Teško vas je pridobiti ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste to i pokazati. Imate više različitih intelektualnih sklonosti. Vaše mogućnosti rezonovanja su odlične. Veoma ste dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima. Imate neutoljivu potrebu da budete kreativni.

2. u mesecu
Po prirodi ste diplomata i lakše vam je raditi zajedno sa drugima nego sami. Volite muziku, ritam, ples i prirodno dobar osećaj za harmoniju, kao i poštovanje za lepe i prefinjene stvari u životu. Pravo okruženje može vas oraspoložiti ili vam pokvariti raspoloženje. Nikada nemojte dozvoliti da vas savlada depresija. Podcenjivanje vaših mogućnosti može biti veliki hendikep. Zbog toga pokušajte pošteno da procenite i njih i sebe. Umetnička ili poslovna okruženja bila bi najbolja za vas.

3. u mesecu
Veoma ste nadareni i morate nalaziti načine za samoizražavanje da biste bili zadovoljni sobom. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su stvar za vas. Nadareni ste živahnim umom i maštom, mogli biste biti pisac, podučavati ili postati dobar novinar. Najbolji izlaz za vas bio bi u intelektualnim, umetničkim i kreativnim poljima.

4. u mesecu
Veoma ste čvrsti, nepokolebljivi, određeni, a ponekad i tvrdoglavo nepopustljivi. Ne volite da menjate mišljenja, stavove i metode, ali vaš talenat leži u oblasti praktičnosti. Uporni ste i veliki ste radnik, sistematični, lojalni i savesni. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga neretko imate neprijatelja. Vaša emotivna priroda je gotovo uvek pod kontrolom. Nikada nećete stati na pola puta, završavate ono što ste započeli. Posao koji zahteva detaljnu pažnju i disciplinu, odgovara vam ali u osnovi svet biznisa je najbolje rešenje za vas.

5. u mesecu
Spretni, brzih pokreta i lucidnog uma - to ste vi. Možete se petljati u mnoge stvari ali mrzite da budete sputani i ograničavani. Rutina nije za vas. Veliki ste entuzijasta i uživate u svakoj minuti života. Puno ćete putovati zahvaljujući vašem urođenom nemiru koji vas ispunjava. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš temperament i ambiciju. Zahvaljujući svom senzibilitetu mogli biste biti dobar pomorac. Može se dogoditi da se smirite mladi ali vaš bračni partner mora biti uvek na oprezu, jer nikako ne volite restrikcije i sputanost. Bilo koje polje delatnosti koje vas dovodi pred publiku i javno mnjenje moglo bi vam odgovarati kao profesionalno opredjeljenje.

6. u mesecu
Ljubitelj ste porodične atmosfere i doma. Vama je potreban pratilac, koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli dati sve od sebe. Pod nepovoljnim okolnostima osobe rođene ovog datuma u mesecu, mogu se naći u velikim neprilikama i dobrim delom izgubiti samopuzdanje. Imate ugodan glas koji se može školovati i uvežbati, a vas, svakako, zanimaju muzika i umetnost. Sjajno biste se pokazali u bilo kojoj oblasti socijalnih poslova. Zdravlje, lepota, muzika ili scena, tu sigurno leži vaš najbolji profesionalni izbor.

7. u mesecu
Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvek težite ka perfekciji i tragate za najboljim rešenjima. Budući ste po prirodi druželjubivi prema onima koje ste već upoznali, s vama se ipak nije lako družiti jer ste isključivi i svojeglavi. Neodoljivo vas privlači nauka,volite i mistiku i okultno. Volite istraživati i davati sudove o svemu. Veoma ste osetljivi i senzitivni. Dobro je da uvek pratite svoje osećaje.

8. u mesecu
Vaše pravo mesto je u poslovnom svetu. Prirodno dobro procenjujete, znate održavati balans i širokog ste autoriteta. Kako je vaš talenat vezan za finansije imate osećaj za biznis i berzu, istinsku afirmaciju mogli biste doživeti upravo u tim oblastima. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Ne zanimaju vas prosečnost i osrednjost. Potrebna vam je dobra organizacija u kojoj vaše sklonosti mogu doći do punog izražaja da biste, konačno, bili uspešni.

9. u mesecu
Posedujete inteligenciju i kreativnost tako da je široko polje zanimanja kojim biste se u životu mogli baviti. Uticaji broja devet na vaš život mogli bi vam doneti mnoga putovanja, to jest zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacije bili od velike važnosti. Imate uticaje na ljude i velikodušni ste. Morali biste paziti da svoju zaštitničku energiju ne trošite na pogrešne ljude. Što je širi vaš vidokrug, to ste srećniji Tu biste trebali tražiti svoje profesionalno opredelenje.

10. u mesecu
Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Ne pokušavajte da radite timski, u tome nećete uspeti. Vi ste individualista i možete se nositi sa svim poteškoćama na koje naiđete. Razvijajte svoje umetničke sklonosti. Bilo koja vrsta individualnog delovanja je dobra za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspešnim u bilo kojem profesionalnom opredelenju.

11. u mesecu
Imate veoma visoke ideale, ciljeve i težnje. Za vas predstavlja poteškoću činjenica što vaš razum prečesto zaseni intuiciju. To nije dobro za vas, jer ste veoma osetljivi i imate istančan osečaj za svakojake situacije. Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na ivici izdržljivosti. Emocionalna kontrola i držanje sredine, osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Usprkos vašoj nadprosečnoj inteligenciji, ponekad se znate prepustiti da vas intuicija vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.

12. u mesecu
Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Praktičnog ste uma i posedujete određene umetničke talente. Zabavni ste za okolinu i dovoljno ste interesantni u ljubavnom životu. Vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate bilo koju stvar u životu. Ako vam ljubavni život i prijateljstvo naiđu na poteškoće, vi ćete postati naopaki i obeshrabreni. Za razbibrigu najviše vam odgovara čitanje zanimljivih belatrističkih dela.

13. u mesecu
Ponekad pokazujete svoju lošiju stranu, jer se teže izražavate, zbog čega vas ljudi pogrešno doživljavaju i misle da ste teški i diktatorski nastrojeni. Marljivi ste i radeni, imate velike ambicije, te volite da organizirate i uređujete rad drugih ljudi. Dobro zapažate detalje i temeljito zaključujete. Dobro bi bilo da više pokazujete svoja osećanja, da koristite maštu i ako je moguće razvijate hobije, kao što su izrade drvene rezbarije i skulptura.

14. u mesecu
Imate veštu i dvojnu prirodu. Razvijena vam je i logika i mašta. Možete da stvarate, ali i da razarate, moć je najjača strana vašeg dana rođenja. Jednom ste nogom na zemlji, a drugom u oblacima. Privlači vas novo i originalno, promene i različitosti, rizici i izazovi. Ta bi vas sklonost mogla dovesti do preteranog eksperimentisanja. Zbog toga, potrebni su vam strpljenje i stabilnost da biste uspešno upravljali svojom karijerom.

15. u mesecu
Vi ste susretljivi, saosećate sa drugima i uvek ste spremni da izađete u susret i pomognete. Najčešće bežite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može ugroziti vaše raspoloženje i odnos prema okolini u kojoj se krećete. Privlači vas sve što je dobro i lepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što zaista jeste. Bili biste dobri u oblasti umetnosti.

16. u mesecu
Ovo je broj duhovnih vrednosti i naglašenosti. On vas više veže sa spiritualnim istinama, metafizikom i filozofijom, nego sa stvarnim životnim činjenicama, osim kada vas vaš nadareni um povede ka ovozemaljskim uspesima u poslovnoj karijeri. U svakom slučaju, vaša nadarenost leži u razvijanju pomalo latentnih sklonosti ka umetnosti. Vi ste, u suštini, perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke kriterijume i standarde. Potreban vam je porodični dom u kojem možete biti voljeni ali i nezavisni.

17. u mesecu
S vremena na vreme, razlike u vašem ponašanju mogu biti čak i zabrinjavajuće. Ćudljivi ste ali su vam porodica i voljene osobe uvek na prvom mestu. Vi ne volite kada u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma dobro stoji kada su u pitanju finansije. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami a da detalje prepustite drugima. Ako dobro iskoriste svoje sklonosti, posebno znatiželju i inventivnost, nikada nećete biti bez novca.

18. u mesecu
Vi ste nezavisni, efikasni i rođeni ste vođa. Stvari intelektualne prirode veoma su vam srodne i važne. Posedujete emocionalnu, osetljivu stranu koja vas privlači muzici, a sa druge strane veoma ste kritični i zahtevni. Bilo bi najbolje da koristite svoje analitičke i kritičke sposobnosti u poslu kojim se bavite. Za vas su kao stvorene profesije - kritičara ili pisca. Inače, imaćete aktivan život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.

19. u mesecu
Vi ste po svemu rođeni ekstremista. Vaše raspoloženje je promenjljivo i uvek je na lestvici od 1 do 9. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a sa druge strane, imate zapanjujuće izvore imaginacije kojima uspevate da rešavate gotovo sve poteškoće. Ako budete koristili svoje originalne ideje, uspećete daleko stiči i u životu postiči značajne rezultate. Vi biste trebali pažljivo da izaberite svog životnog saputnika, jer vam vaš dan rođenja može doneti mnogo nesporazuma u bračnom i porodičnom životu.

20. u mesecu
Vi ste osečajna osoba. Potrebni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni zamisliti život. Obično tragate za sigurnošću, porodici i domom, kako biste mogli normalno da funkcionišete. Niste bez talenta, ali vaš talenat je neophodno razvijati. Pokušajte emocije da smestite u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i delujete. Uspeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost i sklonosti koje posedujete.

21. u mesecu
Veoma ste taktični, druželjubivi i šarmantni, samostalni i nezavisni. Može vam se desiti da izgubite orijentaciju i potrošite isuviše energije na više nebitnih stvari. Volite harmonične ambijente u kojima dominiraju poverenje, skladni odnosi i skladne boje. Zbog različitih stanja raspoloženja u koja neretko upadate, uvek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.

22. u mesecu
Vi ste vizionar koji želi da ostavi svet u boljem stanju nego što ste ga zatekli svojim rođenjem. Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Zainteresovani ste za sve što je od javnog i opštedruštvenog značaja. Vi ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite svakome da pomognete. Ideje koje vas ispunjavaju glavni su vodiči u vašem zanimljivom životu. No, za neke od vaših ideja treba hrabrosti i kolektivne svesti i upravo tu nailazite na osnovne prepreke.

23. u mesecu
Vi ste nezavisni, samodovoljni, ponosni i odgovorni. Munjevito razmišljate kada to od vas zahtevaju okolnosti. Tada je vaša pronicljivost i kreativnost zadivljujuća. Imate sposobnosti da tačno dijagnostikujete “bolesti” u političkom telu neke organizacije ili u društvu uopšte. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog pola i sa iskusnim starijim osobama koje cenite. Imate dobre mogućnosti prilagođavanja u svakom ambijentu. Vešti ste u izlaganju argumenata što vam pospešuje odlučnost u poslovanju, svetu zabave ili medicinskim zvanjima.

24. u mesecu
Imate zapanjujuće mnogo energije. Uvek ste u pokretu i akciji. Tako vam teče život. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u porodici ili društvu, što vam daje karakteristike posebnosti. Mana vam je što vas energija i odgovornost mogu navesti na tvrdoglavost i razmišljanje da jedino vi znate šta je dobro. Sigurno je da ćete morati pokazati mnogo truda i veštine da biste na kraju dokazali koliko vredite. Možda biste bili najuspešniji u oblasti medicine i obrazovanja.

25. u mesecu
Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u sredini u kojoj se krećete. Čeznete za uspesima zarad sopstvenog zadovoljstva i afirmacije. Uspesi su ono što hrani vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim. Postoje mogućnosti da se opredelite na kreativna ili trgovačka zanimanja, ali da biste tu postigli puni uspeh potrebno je da se potpuno oslobodite čestih depresivnih i melanholičnih raspoloženja. Gradovi i svetla bulevara nisu za vas. Potreban vam je ambijent malog mesta da biste bili srećni i uspešni. I da biste došli do punog izražaja.

26. u mesecu
Porodičnii dom i deca su za vas ispred svega u životu. Uprkos svemu možete uspeti u svakom poslu, jer ste dobar organizator i još bolji operativac. Veliki ste entuzijasta u započinjanju svakog novog projekta ali ne i u njihovom završavanju. Potrebno vam je malo više strpljenja, upornosti i istrajnosti. Veoma ste ponosna osoba, pa je bolje da ne ulazite u brak pre nego što dobro ne upoznate budućeg partnera. Izbegavajte razmišljanja o prošlosti i čuvajte se vlastitih emocija.

27. u mesecu
Prirodno ste nadareni da budete predvodnik. U svojim prijateljskim i ljubavnim vezama možete mnogo da date. Vaša veza sa nadprirodnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan na koji ste rođeni uveliko vas veže za mistiku i filozofiju. Negativna crta vaše ličnosti leži u tome što kada vam poslovi ne idu od ruke, padate u pasivna, depresivna i melanholična stanja. Ako vam u životu pođe za rukom da kontrolišete takve situacije, bićete veoma uspešni. Skloni ste književnosti i umetnosti.

28. u mesecu
Vi ste osoba jakog karaktera. Volite nesvakidašnje stvari i situacije ali sve u granicama konvencionalnosti. Dominanti i individualni, dobro bi bilo da radite na samostalnim projektima ali u okviru neke ugledne organizacije. Imate mašte, lucidnosti i upornosti da dovršite svaku započetu stvar. Sloboda je veoma važna u vašem životu ali nije dobro da u tome preterujete. Svoje poteškoće i probleme spremni ste dugo da vučete za sobom, čak i onda kada biste na njih trebali potpuno da zaboravite. Izuzetno vas privlači sve što je neobično i nesvakidašnje, pa bi bilo dobro da u toj oblasti i tražite svoje profesionalno usmerenje. Recimo, novinarstvo.

29. u mesecu
U numerologiji vaš dan rođenja, rekli bismo, igra veoma važnu ulogu. To je dan koji vas može dovesti pred publiku, jer ste idealista sa jakim osobinama vođe. Na nesreću, često ste skloni promenama raspoloženja. Za vas je dobro uvek "jako dobro", a loše uvek "veoma loše". Živite na emocionalnoj klackalici tako da vas uvek nije lako pratiti. Interesi van profesionalnog opredelenja mogu vas smirivati i pomoći vam da nađete unutrašnju ravnotežu. Potrebno vam je da se umetnički izražavate, možda kroz muziku, slikarstvo ili pisanje. Mogao bi vam se u životu desiti veliki uspeh, ukoliko ostali rasporedi brojeva budu sa tim usaglašeni.

30. u mesecu
Rođeni ste maštar. Dramaturgija ili književnost su pravi izazovi i tu se najviše možete iskazati. Nikad se nemojte prisiljavati da radite neke rutinske jednolične i nesadržajne poslove. To bi vas moglo slomiti i ubiti vaš životni polet. Vi uvek imate svoje ideje i niko ih ne može lako promeniti. Odani ste, iskreni, dobri i omiljeni prijatelj. Pošto imate snažne ideale, poslovi vezani za društvo i zajednicu, mogli bi vam u potpunosti odgovarati. Vama odgovara svaki posao koji daje mogućnosti vašem umetničkom i kreativnom ispoljavanju ličnosti. Ponekad budite strpljivi i nemojte na nebitne stvari trošiti energiju, jer to vas uvek vuče nazad.

31. u mesecu
Uvek ste spremni da radite za svoju sigurnost i sigurnost svoje porodice. Veoma ste odani kao prijatelj i saradnik. U prvoj polovini života, ljudi rođeni 31. dana u mesecu često su uporni, tvrdoglavi i neskloni bilo kakvom opredelenju i kompromisu. Nije dobro da ciljate previsoko, jer uvek postoji mogućnost da se razočarate. Vaš dan rođenja daje vam izrazitu sklonost ka razumevanju lekova i lekovitog bilja, te u vama razbuktava želju i interes za medicinsku nauku. To je oblast u kojoj možete pokazati mnogo i tu se zaista možete afirmisati. Ipak, za sve je potrebna temeljna priprema.
 
Forum » Opste diskusije » Nauka i Obrazovanje » Datumi rođenja i njihovo značenje
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

uCoz